Safety en Security Masters 2019

​​​​​​​

Golf mee voor het goede doel!

Op woensdag 19 juni 2019 organiseren VEBON-NOVB en de VEBON-NOVB Share for Care Foundation de 11e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters. 

Zoals ieder jaar spelen we voor het goede doel. Welk goed doel we steunen is aan u! Geef bij de aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) u wilt golfen en vervolgens kiezen wij er een uit! Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef u zo snel mogelijk op en win de titel ‘Safety & Security Master van 2019’!


Geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wilt u toch het goede doel steunen door een bijdrage te leveren? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.


Voorlopig programma:

12:00 uur Ontvangst en lunch
13.00 uur De baan in 
17:00 uur Borrel
18:00 uur Prijzen & bekendmaking opbrengst
18.30 uur Walking dinner
20:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Tijdens de 18 holes is er baancatering en na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.


Locatie

Locatie: Dorhout Mees in Biddinghuizen


Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 850,-). Individuele deelname (à € 215,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.


Clinic
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Schrijf dan in voor de clinic.

Kosten 
Deelname aan de clinic bedraagt € 215,- per persoon.


Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid