Leidinggevend monteur sprinklertechniek

Praktische informatie

Doel opleiding

Deelnemers die voor het examen van deze cursus slagen, worden geacht te beschikken over de noodzakelijke basiskennis van de sprinklertechniek. Tevens hebben zij kennis gemaakt met de theoretische aspecten van een sprinklerinstallatie. De opleiding vormt ook een basis voor de certificatieregeling VBB.

Programma

Deze opleiding komt tot stand in samenwerking met het OCB. In de cursus Leidinggevende Monteur Sprinklertechniek (voorheen VSI A) maakt de deelnemer kennis met de verschillende aspecten van automatische sprinklerinstallatie.

Voor wie

Er gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Werkervaring met het monteren van sprinklerinstallaties, zodanig dat de monteur zelfstandig kan werken, is echter wel een vereiste.

Data 2017

​Najaar

21 februari, 1 maart en 7 maart 2017

Examen: 14 maart 2017

Zie ook voor informatie de website van het OCB

Duur en locatie

4 dagen van 9.00 tot 15.00 uur.


Locatie: OCB te Zaltbommel

Prijzen

De kosten voor deze opleiding bedragen € 1.065,- voor niet-leden (excl. BTW en examen, incl. lunches, les- en oefenmateriaal). Leden ontvangen 15% korting.

Examen

Het examen wordt afgenomen door CIBV en staat onder toezicht van SPEC. Voor het examen dient u zich apart bij CIBV aan te melden en de examenkosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid