Sprinklertechniek

Bekijk onze opleidingen sprinklertechniek

Leidinggevend monteur sprinklertechniek

Doel opleiding

Deelnemers die voor het examen van deze cursus slagen, worden geacht te beschikken over de noodzakelijke basiskennis van de sprinklertechniek. Tevens hebben zij kennis gemaakt met de theoretische aspecten van een sprinklerinstallatie. De opleiding vormt ook een basis voor de certificatieregeling VBB.

Aankomend Technicus Sprinklertechniek

Doel opleiding

De opleiding Aankomend technicus Sprinklertechniek (voorheen VSI-B of Sprinkler I) leert de basis voor het ontwerpen van eenvoudige sprinklerinstallaties. Het diploma is ook de entree tot de opleiding Technicus Sprinkler (voorheen VSI-C of Sprinkler II).

Technicus Sprinklertechniek

Doel opleiding

De opleiding Technicus Sprinklertechniek (voorheen VSI-C of Sprinkler II) is de vervolgopleiding van Aankomend Technicus Sprinklertechniek (voorheen Sprinkler I). In deze opleiding staat het hydraulisch ontwerpen van sprinklerinstallaties centraal.

Deze opleiding komt tot stand in samenwerking met het OCB.

Woningsprinkler techniek

Doel opleiding

Woningsprinklers bieden het antwoord op de vergrijzing en het daaraan gekoppelde risico om slachtoffer te worden bij een brand. Echter ook in situaties waar juist veel kleine kinderen aanwezig zijn of mensen die door ziekte bedgebonden zijn, biedt deze techniek een veilige leefomgeving. Om te kunnen voldoen aan de eisen voor certificatie biedt VEBON-NOVB in samenwerking met het OCB een aantal cursussen aan:


Woningsprinklertechnicus type 1

Projectverantwoordelijke woningsprinklers type 1

Aanvulling woningsprinklertechniek type 1 voor Technicus Sprinklertechniek

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid