Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer


De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer beleeft in 2018 haar 20ste editie van 24-26 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

Met meer dan 400 standhouders en een gemiddeld bezoekersaantal boven de 15.000 facilitaire professionals is het evenement uitgegroeid tot het grootste facilitair evenemtn in heel West-Europa.


Als brancheorganisatie is VEBON-NOVB aanwezig om de kennis- en informatieoverdracht te bevorderen en tevens verzorgt VEBON-NOVB diverse lezingen. Gebouweigenaren zijn zoals bekend verantwoordelijk voor de  brandveiligheid van hun gebouw(en). Lees o.a. de blog van Boele Staal bij deze nieuwsbrief, waarin duidelijk wordt dat het Bouwbesluit slechts een ondergrens aangeeft. VEBON-NOVB informeert bezoekers van de vakbeurs graag over de betere keuzemogelijkheden, zodat o.a. facility managers kiezen voor een 8plus en niet voor een 6 min.

Kom naar de beurs en ontmoet beslissers die o.a. op zoek zijn naar oplossingen voor slim en veilig gebouw!

Kennisoverdracht belangrijk onderdeel

Naast de stands op de beursvloer maakt kennisdelen een belangrijk onderdeel uit van het evenement. Op de beursvloer zelf worden gedurende de 3 dagen 64 symposia georganiseerd met ruim 192 lezingen. Ook VEBON-NOVB vult diverse lezingen in. 


Het gehele programma vindt u hier.


Wij begroeten u graag tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een bezoekersbadge.

Info

Datum
Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018.


Openingstijden

Woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Adres Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht


Gratis entree, wel online registreren  

Uw bezoek aan de vakbeurs is gratis. U dient zich wel online via de website van de vakbeurs voor te registreren voor uw bezoek.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid