Safety en Security Masters 2018

Golf mee voor het goede doel!

Op woensdag 27 juni organiseren de VEBON-NOVB Share for Care Foundation en VEBON-NOVB die 10e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters. 

Tijdens de Masters zamelen we geld in voor het goede doel. Welk goed doel we dit jaar steunen is aan jou! Geef bij je aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) jij wil golven en vervolgens kiezen wij er een uit! Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef je zo snel mogelijk op en win met je team de titel ‘Safety & Security Master van 2018’!


Ben je geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wil je toch het goede doel ondersteunen middels begunstiging? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.


Voorlopig programma:

11:30 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in
17:00 uur Borrel
18:00 uur Prijzen & bekendmaking opbrengst
18.30 uur Walking dinner
20:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Tijdens de 18 holes is er baancatering en na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.


Kosten


Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight (à € 750,-), maar ook individuele deelname (à € 190,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid