Safety en Security Masters 2018

Golf mee voor het goede doel!

Op woensdag 27 juni organiseren de VEBON-NOVB Share for Care Foundation en VEBON-NOVB die 10e-editie van de jaarlijkse Safety & Security Masters. 

Ook deze jubileum-editie staat in het teken van het goede doel. Welk goed doel we steunen is ook dit jaar weer aan jou! Geef bij je aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) jij wil golfen en vervolgens kiezen wij er een uit! Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef je zo snel mogelijk op en win met je team de titel ‘Safety & Security Master van 2018’!


Ben je geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wil je toch het goede doel ondersteunen middels begunstiging? Laat het ons weten via het inschrijfformulier of mail ons.


Voorlopig programma:

11:30 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in / start VIP beginnersprogramma
17:00 uur Borrel
18:00 uur Prijzen & bekendmaking opbrengst
18.30 uur Walking dinner
20:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Tijdens de 18 holes is er baancatering en na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.


Locatie

Dit jaar spelen wij op de prachtige baan van De Batouwe in Zoelen. Gelegen in het fraai landschap van de Betuwe met drie lussen met aansprekende namen als Perengaard, Appelgaard en Kersengaard. 


Kosten

Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight

(à € 750,-), maar ook in het voorjaar loopt u tussen de bloesem van de fruitbomen en kunt u de jaarlijks terugkerende ooievaars op hun nesten zien zitten. In de vroege zomer zijn de kersen rijp en bloeien de Rietorchissen uitbundig. Het najaar begint met de appel en perenoogst en dan krijgt de baan haar prachtig herfstkleed. 


Individuele deelname (à € 190,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.


VIP-beginnersprogramma
Geen GVB, maar staat dit nog wel op de bucketlist? Of 'gewoon' kennis maken met de golfsport? Schrijf je dan in voor het VIP-beginnersprogramma. Een clinic met net dat beetje extra.

Na deze clinic is de baanpermissie korte baan behaald en ontvangen deelnemers een golfpaspoort. Hiermee kan worden gespeeld op verschillende Par3 golfbanen in Nederland. In een middag al een eind op weg naar STAP 1 voor het behalen van de NGF golfbaanpermissie!

Kosten 
Deelname aan het VIP-beginnersprogramma bedraagt € 190,- per persoon.


Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid