Safety & Security Masters 2017

Schrijf je in voor deelname op woensdag 21 juni 2017


Safety & Security Masters 2017

Op woensdag 21 juni a.s. organiseren de VEBON Share for Care Foundation en VEBON-NOVB alweer de negende editie van de jaarlijks terugkerende Safety & Security Masters. Dit jaar zijn we te gast op de Golfbaan Delfland in Schipluiden.

Tijdens de Masters zamelen we geld in voor het goede doel. Welk goed doel we dit jaar steunen is aan jou! Geef bij je aanmelding aan voor welk(e) goede doel(en) jij wil golven en vervolgens kiezen wij er een uit! Koop een of meer flights of doe individueel mee, netwerk op de golfbaan, ga de competitie aan met vakgenoten en geniet van een geheel verzorgde dag terwijl tegelijkertijd het goede doel wordt gesteund. Geef je zo snel mogelijk op en wie weet is jullie team de ‘Safety & Security Master van 2017’!


Ben je geen golfer of die dag niet in de gelegenheid mee te doen, maar wil je toch het goede doel ondersteunen middels begunstiging? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.


Programma:

11:30 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur De baan in
17:00 uur Borrel
18:00 uur Prijzen & bekendmaking opbrengst
18.30 uur Walking dinner
20:00 uur Verwacht einde

Vanzelfsprekend is de gehele dag verzorgd. We trappen af met een lunch, zodat u niet met knorrende maag de baan in hoeft. Tijdens de 18 holes is er baancatering en na afloop is er uiteraard gelegenheid om samen de dag door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.


Kosten


Deelname staat open voor bedrijven met of meerdere flights van maximaal 4 personen per flight (à € 750,-), maar ook individuele deelname (à € 190,-) is mogelijk. De lunch, golfwedstrijden, borrel en afsluitend diner zijn bij de prijzen inbegrepen.

Factuurgegevens
Uw bedrijfsnaam a.u.b.
Uw emailadres a.u.b.
Deelname
Ik doe een suggestie voor een goed doel ( maximaal twee )

Na inschrijving ontvangt u een deelnamebevestiging en een factuur. De betaling moet voor 15 juni 2017 ontvangen zijn.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid