Koken met sterren


Met koken een goed doel sponsoren? Geef je op voor ‘Koken met Sterren’!

Op 14 maart 2018 organiseert de Share for Care Foundation samen met VEBON-NOVB een nieuw event met als doel geld inzamelen voor het goede doel.

Ons nieuwste event bestaat uit een kookactiviteit, waarbij we in kleinere groepjes aan de slag gaan met een meergangenmenu. Met het koken vallen 'sterren' te verdienen, onder meer door goed te scoren bij de presentatie van het gerecht en de samenwerking binnen het kook-team.

De gerechten worden ongetwijfeld overheerlijk, het wakend oog van onze 'sterrenkok' is namelijk aanwezig. Wie onze ster is houden we nog even voor ons, maar we kunnen wel vertellen dat hij dagelijks kookt in een met twee Michelinsterren bekroonde keuken!

Heb jij zin om een sterwaardig menu te bereiden, het goede doel te steunen én te netwerken met je branchegenoten, doe dan mee en schrijf je snel in!


Hoe kun je het goede doel helpen?
Door mee te doen!
Voor € 175,- p.p. neem je deel aan deze dag en sponsor je tegelijkertijd het goede doel. Het is ook mogelijk een chefs table te sponsoren. Voor € 1.400,- heb je een eigen tafel van 8 personen. Nodig uw relaties en/of collega's uit en ga samen de uitdaging aan.


Waar en wanneer?
We ontvangen je graag op donderdag 14 maart 2018 om 10.00 uur in het Miele Culinary Institute te Vianen. De kookshop zal omstreeks 15.00 uur worden afgesloten.Zijn er dieetwensen of een allergie? Laat het ons weten, dan wordt hier rekening mee gehouden. Meer informatie of suggesties?
Mail ons op team@vebon-novb.nl

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid