VBN Security Summit


VBN Security Summit op 8 maart

Op 8 maart 2018 verzamelen security professionals zich in Fort Wierickerschans om kennis te delen en samen te bouwen aan nieuwe richtlijnen. Dit gebeurt tijdens de Security Summit 2018, georganiseerd door de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN).


Prominente sprekers zoals Tweede Kamerlid Kees Verhoeven, terrorismeexpert Beatrice de Graaf en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Dick Schoof zullen de deelnemers informeren over de veranderingen om ons heen en wat dit voor impact heeft op de beveiligingswereld. Vervolgens wordt deze kennis in werkgroepen verwerkt tot een aanzet om samen vorm te geven aan nieuwe nationale richtlijnen voor belangrijke, actuele thema’s in beveiliging. Dat betekent dus kennis halen en kennis brengen met ruimte om te netwerken.


De Security Summit 2018 is het congres in Nederland waar securityprofessionals kennis kunnen delen en met elkaar kunnen bouwen aan een veranderende beveiligingswereld met als thema Changing Security.


Deelnamekosten: € 80,- per persoon.


Bekijk de flyer van VBN voor meer informatie

of bezoek de website: www.securitysummit2018.nl

Programma

Na de ontvangst, waarbij u de laatste ervaringen kunt uitwisselen, start de Security Summit met drie inleidingen die de veranderingen in de wereld zullen duiden. Als eerste inleider verwelkomen wij Kees Verhoeven, Tweede Kamerlid van D66, die onder andere Terrorisme, Inlichtingendiensten en Cybersecurity in portefeuille heeft en een bijzondere belangstelling koestert voor hoe technologie onze samenleving verandert.


Hoogleraar Beatrice de Graaf, deed onder andere onderzoek naar reïntegratie van jihadisten, zij is thuis in contraspionage en geheime diensten en een autoriteit op het gebied van internationale betrekkingen.


Dagvoorzitter Diana Matroos, weet als voormalige redacteur bij RTL Nieuws hoe zij kennis van topspecialisten kan omzetten in inspiratie.


Dick Schoof geeft als Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid zijn dekundige visie op de veiligheidssituatie van nu en morgen.


Het totale veiligheidsveld is nogal breed om in één keer te behandelen. Daarom gaan de workshops over de deelgebieden Travel Safety & Security, Drones & Security, Insider Threat en IoT & Cybersecurity. Aan het einde van de dag zal een begin zijn gemaakt met praktische richtlijnen op deze gebieden. Werkgroepen van de VBN gaan hier vervolgens meer inhoud aan geven zodat de VBN Security Summit op

korte termijn ook een bijdrage levert aan een veiliger Nederland.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid