home  /  ...

Agenda


Amsterdam Security 2017 / SSA 2017

Van 31 oktober t/m 2 november in Amsterdam RAI.

Amsterdam Security 2017 vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Safety Security Amsterdam (SSA): de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux.


Meer informatie

10e Nationaal Congres Fire Safety & Science 8 en 9 november

De ontwikkelingen op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding staan niet stil. En daarom heeft IFV deze jubileumeditie weer een vol programma met de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken en activiteiten op deze terreinen. Met deels ‘oude bekenden’ als sprekers en workshopleiders, maar ook weer veel nieuwe gezichten van nieuwe organisaties. Ontmoet ook vertegenwoordigers van VEBON-NOVB sectie sprinklertechniek voor al uw vragen over actieve blussystemen.


8 en 9 november van 9.30 tot 18.00 uur bij het IFV te Arnhem.

 

Meer informatie en aanmelden

Informatiemiddag woningsprinklers 20 november 2017


Op 20 november van 12:30 tot 16:30 uur organiseert de sectie VWI van VEBON-NOVB met de Veiligheidregio Groningen een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Deze middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers. Deelname is geheel kosteloos.


Slachtoffers van brand vallen hoofdzakelijk in onze woonomgeving. Woningsprinklerinstallaties zorgen voor zeker 82 % minder dodelijke slachtoffers, 60% minder gewonden en 45% minder schade! Op de informatiemiddag informeren wij u over de ontwikkelingen in Nederland. Het programma is interessant voor professionals zoals ontwikkelaars, adviseurs, installateurs, brandweer en (vertegenwoordigers van) bewoners.

We staan stil bij de problematiek van woningbranden, met daarbij de oplossing woningsprinklers en gaan in op de marktontwikkeling en kansen voor installateurs. Daarbij is aandacht voor de kwaliteitsaspecten, zoals normen, certificatie en opleidingen. Ook de rol van de verschillende spelers, zoals adviseurs en projectontwikkelaars komt aan de orde, want hoe pak je een project nu aan? We kijken naar de verschillen met de reguliere sprinklerinstallatie. En wat we kunnen leren van de buitenlandse markt, waar woningsprinklers soms verplicht zijn.
Kortom een zeer informatief programma, met mogelijkheid tot netwerken en uitwisselen van kennis.


We nodigen nadrukkelijk installateurs uit, die overwegen woningsprinklers op te nemen in de dienstverlening.


Locatie
nader te bepalen (volgt spoedig)
Assen


Aanmelden kan via deze link, daar vindt u ook het voorlopige programma.

Informatiebijeenkomst Kwaliteitsborging Bouwen

Op 28 november organiseert VEBON-NOVB voor alle leden van de VEBON-NOVB brandsecties een informatiebijeenkomst over de nieuwe wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en de impact voor de sector.


Naast een uitleg over de algemene strekking van de wet worden besproken de voorliggende fasering, verantwoordelijkheid voor onderaannemer en de werkwijze van het instrumentarium kwaliteitsborging. Daarnaast zal ook de Omgevingswet aan de orde komen.


(Voorlopig) Programma

09:30 Ontvangst

10:00 Opening en introductie

10:15 BBL/Omgevingswet

11:15 Pauze

11:30 Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

12:30 Afsluiting en lunch  


Deelname is gratis en allleen voor leden van VEBON-NOVB Aanmelden: via website

Algemene Ledenvergadering VEBON-NOVB

Dit ledenvergadering kent een besloten gedeelte toegankelijk voor leden en een openbaar gedeelte voor leden en genodigden 

18 januari 2018 van 15.00 tot 19.30 uur

Locatie: nnb

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Drie dagen in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.


Van 24 tot en met 26 januari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Koken met sterren

Op 14 maart 2018 organiseert de Share for Care Foundation samen met VEBON-NOVB een nieuw event met als doel geld inzamelen voor het goede doel. Dit nieuwste event bestaat uit een kookactiviteit, waarbij we onderleiding van een sterrenkok aan de slag gaan met een meergangenmenu en daar vervolgens uiteraard ook van gaan genieten.


Wanneer? 14 mart 2018 van 10.00 tot 15.00 uur bij het Miele Culinary Institute in Vianen

Safety & Security Masters 2018

Save the date: 27 juni 2018 van 12.00 tot 20.00 uur. Het jaarlijkse golftoernooi voor het goede doel. Locatie nnb.

Bezoekadres
Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer
Postadres
Postbus 840, 2700 AV Zoetermeer
Telefoon
079 - 203 50 15
E-mail
info@vebon-novb.nl
 
 
volg ons

wij bevorderen veiligheid